Clicky

SV Ingelmunster 0 - 2 KSV Rumbeke

Wedstrijd Akern op zaterdag 12 augustus 2023 om 19:30

Verslag wedstrijd

Zaterdagavond 12 augustus 2023 stond de derde wedstrijd in voorronder Beker van West-Vlaanderen op het programma. Na de iets wat tegenvallende resultaten in de voorbije dagen en met vertrouwen gingen de mannen van Geert Broeckaert richting SV Ingelmunster.

Het was een aangename wedstrijd om naar te kijken. Het ging redelijk goed op en neer. KSVR kreeg aantal kansen, maar deze werden niet goed benut. De thuisgoalie stond sterk te keepen en kon enkele mooie reddingen uit zijn mouw schudden. De thuisploeg kwam op hun beurt ook regelmatig piepen aan het venster, maar zonder enig gevaar. Onze goalie mocht zich wel één keer goed strekken om zijn netten clean te houden. We gingen rusten met een 0-0.

Tweede helft kwamen de Bricx-mannekes meer en meer in de match, kansen werden opnieuw voorgeschoteld en in minuut 55 was het raak voor KSVR. Vachtje kon met een prachtige schot het leer o zo heerlijk tegen de netten knallen (0-1). KSVR putte meer en meer vertrouwen na deze goal. We konden de thuisploeg onder bedwang houden. Maar het was opletten, soms konden ze door de mazen van het net glippen maar onze Bricx-mannekes waren op hun hoede. In minuut 78 kon G. Devacht het leer voor doel brengen en V. Notebaert kon op zijn beurt de 0-2 in het mandje droppen. KSVR kon de wedstrijd gecontroleerd uitspelen.